Enquête door Stad Halle

Enquête: Geef je mening over het koele klimaatplein Molenborre

Halle transformeert binnenkort 2 pleinen in de stad tot koele klimaatpleinen. We ontharden én vergroenen deze plekken. Het doel? Minder beton en asfalt, meer gras, struiken, en bomen. Dit zullen we testen als een tijdelijke proefopstelling. Nog tot en met 29 januari kan je jouw mening geven over het voorstel voor de Molenborre.

Deze lente ontharden en vergroenen we 2 pleinen in Halle. Door beton en asfalt te vervangen door gras, struiken en bomen, maken we plaats voor meer ontmoeting en verkoeling.

Nu is het aan jou

We denken graag samen met jou na over de toekomst van deze pleinen. Zo willen we jullie suggesties horen voor een opwaardering van de Molenborre (tussen Arkenvest en Solidaris). Ook de kruising van de Goudvinken-, Kwikstaart-, en Merellaan in de Sint-Rochuswijk willen we opnieuw inrichten.

Op 13 januari ontvingen we al veel waardevolle feedback op de eerste voorstellen. Nu is het aan jou om je mening te geven.

Heb jij ideeën of suggesties? Deel ze met ons tot en met 29 januari. Dat kan:

  • via dit formulier
  • Op papier. Je kan de eerste ontwerpen vinden bij de balie van het stadhuis (Oudstrijdersplein 18).

Wat willen we veranderen?

Minder auto’s, meer groen! We maken van de niet reglementaire parkeerplaatsen een plek met gras, struiken, bloemen, en bomen. Ook komen er extra bankjes en ruimte voor ontspanning.

De gedetailleerde wijzigingen vind je in het bijgevoegde plan.

Deelname aan de bevraging is vrijwillig en de verwerking van de gegevens gebeurt anoniem. Meer informatie vind je op https://www.halle.be/privacyverklaring .

Startdatum 18 januari 2024
Einddatum 29 januari 2024
7 vragen - De enquête is anoniem

De enquête is gesloten

Het is helaas niet langer mogelijk om de enquête in te vullen omdat deze is gesloten op 29 januari 2024.

7 deelnemers
arrow_upward