Enquête door Stad Halle

Enquête: Stadspanel Halle - Achtste bevraging

Bedankt voor je deelname aan de achtste bevraging van het stadspanel!

In deze achtste bevraging onderzoeken we het aanbod, de toegankelijkheid en de beleving van de handelszaken in Halle centrum. Met de resultaten van deze bevraging kunnen we het toekomstige beleid in Halle beter afstemmen op de noden en verwachtingen van de burger.

Deze enquête bestaat uit vier delen:

  1. Hoe vaak winkel jij in Halle centrum?
  2. In welke mate ben je tevreden over het aanbod?
  3. Wat vind jij van de sfeer in de handelskern van Halle?
  4. Hoe ervaar jij de toegankelijkheid van het centrum van Halle?

Het invullen neemt ongeveer 15 minuten in beslag. We moedigen je aan om de vragenlijst te vervolledigen. Ook als je niet alle vragen wenst in te vullen, zijn jouw antwoorden waardevol en is het belangrijk dat je ons de vragenlijst alsnog bezorgt. Zo gaan je antwoorden niet verloren, want alle inbreng is waardevol!

De bevraging is helemaal anoniem. Klik hier voor meer informatie over gegevensverwerking en privacy. Indien je akkoord gaat met de manier waarop we jouw gegevens verwerken, klik je op “Ik ga akkoord” bij de eerste vraag. We publiceren de resultaten in augustus via onze website, Facebookpagina en Onze Stad App Halle.

Wens je niet langer deel te nemen aan het stadspanel? Dan kan je je helemaal onderaan de enquête meteen uitschrijven, de rest kan je openlaten.

Startdatum 24 oktober 2023
Einddatum 10 december 2023
26 vragen - De enquête is anoniem

De enquête is gesloten

Het is helaas niet langer mogelijk om de enquête in te vullen omdat deze is gesloten op 10 december 2023.

376 deelnemers
arrow_upward