Enquête door Stad Halle

Enquête: Geef je mening over het plan voor de kruising van de Goudvinken-, Kwikstaart-, en Merellaan

Halle transformeert binnenkort 2 pleinen in de stad tot koele klimaatpleinen. We ontharden én vergroenen deze plekken. Het doel? Minder beton en asfalt, meer gras, struiken, en bomen. Dit zullen we testen als een tijdelijke proefopstelling. Nog tot en met 29 januari kan je jouw mening geven over het voorstel voor de kruising van de Goudvinken-, Kwikstaart-, en Merellaan .

Deze lente ontharden en vergroenen we 2 pleinen in Halle. Door beton en asfalt te vervangen door gras, struiken en bomen, maken we plaats voor meer ontmoeting en verkoeling.

Nu is het aan jou

We denken graag samen met jou na over de toekomst van deze pleinen. Zo willen we jullie suggesties horen voor een opwaardering van de kruising van de Goudvinken-, Kwikstaart-, en Merellaan. Ook de Molenborre (tussen Arkenvest en Solidaris) willen we opnieuw inrichten.

Op 13 januari ontvingen we al veel waardevolle feedback op de eerste voorstellen. Nu is het aan jou om je mening te geven.

Heb jij ideeën of suggesties? Deel ze met ons tot en met 29 januari. Dat kan:

  • via dit formulier
  • Op papier. Je kan de eerste ontwerpen vinden in het buurthuis Vogelweelde.

Wat willen we veranderen?

Dit kruispunt verandert in een groen hart. Het beton maakt plaats voor natuur, met extra bomen, gras en planten. Om de veiligheid te verhogen, stellen we voor om de Merellaan doodlopend te maken. Fietsers en voetgangers krijgen meer ruimte en bewoners geraken nog steeds aan hun garage.

Deelname aan de bevraging is vrijwillig en de verwerking van de gegevens gebeurt anoniem. Meer informatie vind je op https://www.halle.be/privacyverklaring .

Startdatum 18 januari 2024
Einddatum 29 januari 2024
7 vragen - De enquête is anoniem

De enquête is gesloten

Het is helaas niet langer mogelijk om de enquête in te vullen omdat deze is gesloten op 29 januari 2024.

27 deelnemers
arrow_upward