Enquête door Stad Halle

Enquête: Knelpunten in het Halse verkeer: mobiliteit- en fietsbeleidsplan Halle

Inleiding

Onze stad is in volle ontwikkeling. Nieuwe bruggen over het kanaal, een fietszone in het centrum, de A8 wordt hertekend, plannen voor de omgeving van De Bres … Hoog tijd om alles bij elkaar te brengen en de eerste stappen te zetten richting een toekomstgericht mobiliteitsplan waar bereikbaarheid, verkeersveiligheid en duurzaamheid centraal staan. En daar hebben we jouw mening voor nodig! Want samen kennen we elke centimeter van de stad. Door die kennis te bundelen, bouwen we samen aan het Halle van de toekomst en de mobiliteit van onze inwoners.

Concreet

Welke knelpunten en kansen zie jij in Halle om het verkeer vlotter, veiliger, aangenamer en duurzamer te organiseren? Hieronder kan je deze vraag als voetganger, fietser, bus- en treingebruiker en/of automobilist beantwoorden. Je kan vragen overslaan wanneer ze niet van toepassing zijn, bijvoorbeeld als je nooit de bus of de auto neemt.

Zo kan je een plek op de kaart aanduiden:

  1. Klik op de gekleurde knop onderaan de kaart waar ‘Hier kan het beter' staat;
  2. Duid een plek aan op de kaart (je kan in en uitzoomen);
  3. Verduidelijk wat hier onveilig/onleesbaar/onaangenaam/... is en hoe het beter kan op deze plek;
  4. Klik op ‘OK’. Je kan maximaal 10 plekken aanduiden per kaart. Je kan verkeerde plekken ook verwijderen.

Vind je een bepaalde straat niet terug? Onder de kaart kan je de straatnaam invoeren. Hier komt dan een blauw bolletje. Opgelet, je moet hier dan wel nog zelf een gekleurd bolletje plaatsen.

Deelname aan de bevraging is vrijwillig en de verwerking van de gegevens gebeurt anoniem. Meer informatie vind je op https://www.halle.be/privacyverklaring . Voor de bevraging werkt stad Halle samen met het mobiliteitsbureau MINT.

Startdatum 08 juni 2023
Einddatum 16 juli 2023
10 vragen - De enquête is anoniem

De enquête is gesloten

Het is helaas niet langer mogelijk om de enquête in te vullen omdat deze is gesloten op 16 juli 2023.

332 deelnemers
arrow_upward