Enquête door Stad Halle

Enquête: Coronabevraging Stadspanel Halle

Bedankt voor je deelname aan het stadspanel! In deze eerste enquête polsen we naar jouw beleving van de coronacrisis als Hallenaar. Aan de hand van deze resultaten zal de stad haar beleid beter afstemmen op de noden en wensen van de burger.

Deze eerste vragenlijst bestaat uit vier delen:

  1. Voel je je tijdens de coronacrisis voldoende geïnformeerd?
  2. Hoe breng jij je vrije tijd door tijdens de coronacrisis?
  3. Hoe goed voel jij je in je vel tijdens de coronacrisis?
  4. Ondervind jij financiële moeilijkheden als gevolg van de coronacrisis?

Het invullen neemt ongeveer 10 tot 15 minuten in beslag. We moedigen je aan om de vragenlijst te vervolledigen. Als je toch eerder wil afsluiten, is het belangrijk dat je helemaal onderaan de vragenlijst op ‘Verzenden’ klikt. Zo gaan je antwoorden niet verloren, want alle inbreng is waardevol!

De bevraging verloopt helemaal anoniem. Via deze link krijg je meer informatie over de gegevensverwerking en jouw privacy. Indien je akkoord gaat met de manier waarop we jouw gegevens verwerken, klik je bij de eerste vraag op “Ik ga akkoord”. Indien je op "ik ga niet akkoord" klikt, mag je daarna meteen onderaan de pagina de vragenlijst verzenden. Eventuele antwoorden op andere vragen worden dan niet verwerkt. We publiceren de resultaten in februari via onze website, Facebookpagina en Onze Stad App Halle.

Wens je niet deel te nemen aan het stadspanel? Dan kan je je helemaal onderaan de enquête meteen uitschrijven. Je hoeft enkel de eerste en laatste vraag te beantwoorden, de rest kan je openlaten.

Startdatum 14 december 2020
Einddatum 11 februari 2021
40 vragen - De enquête is anoniem

De enquête is gesloten

Het is helaas niet langer mogelijk om de enquête in te vullen omdat deze is gesloten op 11 februari 2021.

1008 deelnemers
arrow_upward