Enquête door Stad Halle

Enquête: Stadspanel Halle - Evaluatie vernieuwd parkeerbeleid

Bedankt voor je deelname aan de derde bevraging van het Stadspanel! In deze bevraging onderzoeken we hoe jij het huidige parkeerbeleid in Halle ervaart en evalueert.

Begin 2021 trad het huidige parkeerbeleid in werking in het centrum van Halle. Zo willen we vlottere mobiliteit, lagere parkeerdruk en meer parkeergelegenheid creëren voor wie in onze stad werkt, woont, winkelt of geniet. Op basis van deze bevraging kunnen we het parkeerbeleid verder optimaliseren.

Rijd jij zelf niet met de auto? In de enquête staan ook heel wat vragen voor jou. De andere kan je simpelweg overslaan. Ook jouw mening is belangrijk!

Deze enquête bestaat uit vier delen:

  1. Wat is jouw opinie over de doelstellingen van het parkeerbeleid?
  2. Wat vind je van de ingevoerde parkeerzones en parkeertarieven?
  3. Wat vind je van de verschillende parkeerkaarten en -abonnementen?
  4. Hoe gebruiksvriendelijk vind je de parkeerautomaten?

Het invullen neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Mogen we je vragen om de vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen? Ook als je niet alle vragen wenst in te vullen, is het belangrijk dat je ons de vragenlijst alsnog bezorgt. Zo gaan je antwoorden niet verloren, want alle inbreng is waardevol!

De bevraging verloopt helemaal anoniem. Klik hier voor meer informatie over gegevensverwerking en privacy. Indien je akkoord gaat met de manier waarop we jouw gegevens verwerken, klik je op “Ik ga akkoord” bij de eerste vraag. We publiceren de resultaten in januari via onze website, Facebookpagina en Onze Stad App Halle.

Wens je niet deel te nemen aan het Stadspanel? Dan kan je je helemaal onderaan de enquête meteen uitschrijven. Je hoeft enkel de eerste en laatste vraag te beantwoorden, de rest kan je openlaten.

Startdatum 21 oktober 2021
Einddatum 01 december 2021
36 vragen - De enquête is anoniem

De enquête is gesloten

Het is helaas niet langer mogelijk om de enquête in te vullen omdat deze is gesloten op 01 december 2021.

445 deelnemers
arrow_upward