Stad  Halle
Stad Halle
03 mei

Zing de buurt bij elkaar! (Katleen Van Den Eede, An Van Den Eede, Jits Vanhaelen)

Ik zing zelf zò graag, maar kan helemaal niet zingen. Daardoor kan ik ook niet naar een koor gaan. Ik wil dus een "zing-mee-groep" oprichten, waar het alleen maar draait rond het samen-zingen.

Het maakt dus niet uit of het echt goed klinkt of niet. Een uurtje per week, onder begeleiding van iemand die populaire liedjes kan spelen (piano, accordeon, ook dat maakt niet uit). Liefst inclusief: hoe tof zou het niet zijn als we ook allochtone Hallenaren kunnen laten meezingen met onze liedjes, en zij ons de hunne aanleren! Ik ken echter niemand die dat kan, en ben ook niet thuis in de muziekwereld.

Als locatie dacht ik aan de kantine van een woonzorgcentrum: die staat 's avonds misschien toch leeg? En dat brengt wat sfeer! Of van een school Of van een particulier met een grote living? De raadzaal, het Vondel?

Ik wil dat er géén lidgeld betaald moet worden, zodat echt iedereen die wil zich kan aansluiten. Wie jarig is, trakteert in die week op een taartje/snoepje/fruitsapje/... Of niet, als dat niet gaat.

100%
0%
Dit maakt deel uit van
folder Project
Burgerbudget Halle

Heb jij een goed idee voor je buurt, wijk of misschien zelfs heel Halle? Dan is dit jouw moment! De stad voorziet namelijk 200.000 euro om projecten van inwoners te ondersteunen. Met het Burgerbudget kan je een subsidie aanvragen om projecten voor, d…

Lees meer
907 dagen resterend