Stad  Halle
Stad Halle
19 mei 2022

Aanleg van petanquevelden/multifunctioneel terras JC Stroppen (Kris Weemaels, Ronny Ceuppens, Christof Blijkers, e.a.)

Uit een bevraging uitgevoerd door JC Stroppen bleek de nood aan petanquevelden in de wijk Stroppen. Bovendien kregen wij onlangs de vraag van petanqueclub Da Pippo of zij onze locatie konden gebruiken. Daarom willen we overgaan tot de aanleg van een multifunctioneel terras dat ook kan dienen als 4 volwaardige petanquevelden.

Tijdens onze contacten met petanqueclub Da Pippo bleek dat zij meerdere avonden per week gebruik maken van de velden en er extra verlichting wordt geplaatst, zodat er automatisch dan ook veel meer sociale controle is op JC Stroppen.

Het spreekt voor zich dat de velden ook door buurtbewoners en omliggende scholen kunnen worden gebruikt voor gezellig samenzijn, picknick, ... (zoals nu ook ons basketbalveld, voetbalvelden, speeltuinen). We voorzien een waterdoorlatende ondergrond en extra groene inheemse hagen als afbakening.

Dit kan met een budget van €18 500.

97%
3%
Dit maakt deel uit van
folder Project
Burgerbudget Halle

De voorbije maanden werden zo’n 27 uiteenlopende ideeën ingediend door 115 enthousiaste Hallenaren. Met het burgerbudget voorziet de stad namelijk 200.000 euro om projecten van inwoners te ondersteunen. Nu bepaalde een burgerjury welke 8 projecten hu…

Lees meer
340 dagen resterend
arrow_upward