Stad  Halle
Stad Halle
12 jul.

Minigolf (Stefaan Demesmaeker, Nadia Defossez, Jennifer Tonnoir)

Wij willen graag een mini golf terrein in Halle. Momenteel is minigolfen in de omgeving enkel mogelijk in het Domein van Huizingen. De banen zijn er echter verouderd. Wij willen daarom graag een nieuwe site met liefst 18 holes. De wijk Windmoleken is een mooie, groene omgeving die voor vele Halllenaren nog onbekend is. Een minigolfbaan hier aanleggen lijkt ons dan ook een goede manier om inwoners van buiten de wijk te verwelkomen en zo ook hun beeld van de wijk aan te passen.

Het buurthuis kan gebruikt worden als locatie waar het materiaal (golfsticks, balletjes, scorebord, potlood) afgehaald kan worden. We zouden €4 pp vragen, waarvan een waarborg vragen van €2 per persoon. Dit wordt teruggegeven wanneer al het materiaal in goede staat teruggebracht wordt.

We zullen zullen modulaire of verplaatsbare golfbanen aankopen. Deze mogen op het terrein van Woonpunt Zennevallei aan het buurthuis komen.

Voor het materiaal gaan ze proberen een sponsor te zoeken. Vb Golfballetjes van Decathlon met hun logo op of potloodjes met de naam van een supermarkt. Op die manier willen ze de kosten proberen drukken.

We kunnen dit uitwerken voor een budget van €19.200.

92%
8%
Dit maakt deel uit van
folder Project
Burgerbudget Halle

De voorbije maanden werden zo’n 27 uiteenlopende ideeën ingediend door 115 enthousiaste Hallenaren. Met het burgerbudget voorziet de stad namelijk 200.000 euro om projecten van inwoners te ondersteunen. Nu bepaalt een burgerjury welke projecten hun i…

Lees meer
758 dagen resterend