Stad  Halle
Stad Halle
14 jul.

Theeceremonies voor Halse buren (Greta Van Der Kelen, Marie-Rose Heremans, Patrick Devillé)

2 afbeeldingen

We willen graag theeceremonies organiseren waarbij verschillende theesoorten (max 3 per sessie) geproefd worden, samen met zoete koekjes die de bittere smaak van thee compenseren. Het is de bedoeling om mensen samen te brengen en te luisteren naar elkaar. De theesessies vinden maandelijks plaats, elke 3de vrijdag en/of 4de dinsdag van de maand, telkens van 14 u tot 15.30 u. Er kunnen sessies georganiseerd worden speciaal voor vrouwen en ook momenten waarop iedereen welkom is.

Iedereen is welkom, inschrijven is noodzakelijk (max 8 personen). Tijdens de theesessie komt 1 specifiek thema aan bod. Hiertoe wordt 1 Haiku voorgelezen. Het is de bedoeling de theesessies uit te breiden naar gesprekken over zaken die mensen bezighouden zoals voeding als geneesmiddelen, eten en emotie enz.

Ikzelf (Greta) ben diëtiste en gezondheidswetenschapper van opleiding, heb deze kruiden-thee-kransjes vanaf september 2020 opgestart en zou met het burgerbudget graag de buurtwerking bevorderen.

Theesoorten evenals versnaperingen worden in specifieke plaatselijke winkels aangekocht. Het budget moeten we nog herbekijken afhankelijk van de locatie en praktische organisatie.

77%
23%
Dit maakt deel uit van
folder Project
Burgerbudget Halle

De voorbije maanden werden zo’n 27 uiteenlopende ideeën ingediend door 115 enthousiaste Hallenaren. Met het burgerbudget voorziet de stad namelijk 200.000 euro om projecten van inwoners te ondersteunen. Nu bepaalt een burgerjury welke projecten hun i…

Lees meer
758 dagen resterend