Stad  Halle
Stad Halle
18 jul. 2022

Boom Box Halle (Repetitie unit) (Dennis Vandermeeren, Kevin Kestemont, Olivier Crudo, Sarah Deroeck)

2 afbeeldingen

Halle heeft dringend nood aan een repetitieruimte voor lokale muzikanten. Zowel jong en oud zijn op zoek.

Het probleem? De huidige repetitieruimte 'Styx' gehuisvest in de kelders van Buurtschool "De Winde" is al een geruime tijd niet meer toegankelijk. Hierdoor zijn lokale muzikanten creatief dakloos geworden.

De oplossing? Daarom het idee om een 'woonmodule of containermodule' in te richten als repetitie ruimte.

  • Zo'n module is efficiënt en duurzaam.
  • Flexibel en modulair.
  • Kan eenvoudig verplaatst worden.
  • Is veilig af te sluiten
  • Volledig in te richten als repetitieruimte
  • Onderhoudsvriendelijk

Waarom? Met dit initiatief willen wij jonge muzikanten de kans geven om zich te ontwikkelen. Alsook de meer ervaren muzikanten een fijne plek bieden, want daar zijn ze echt naar op zoek. Wij zien een eventuele samenwerking met de jeugddienst (die tot op heden 'Styx' hebben beheert), het cultureel centrum 't Vondel en/of de Halse muziekscholen.

Vele handen maken licht werk! We zijn er dus van overtuigd dat we met een budget van €36.600 een mooi eindresultaat kunnen bekomen.

Wie zijn wij? Wij willen Halle, de stad die Servais destijds op de muzikale kaart heeft gezet, de stad waar Paul Severs jarenlang avondlessen piano nam op het college, een kans geven om zich opnieuw muzikaal te ontwikkelen.

95%
5%
Dit maakt deel uit van
folder Project
Burgerbudget Halle

De voorbije maanden werden zo’n 27 uiteenlopende ideeën ingediend door 115 enthousiaste Hallenaren. Met het burgerbudget voorziet de stad namelijk 200.000 euro om projecten van inwoners te ondersteunen. Nu bepaalde een burgerjury welke 8 projecten hu…

Lees meer
340 dagen resterend
arrow_upward